En helkväll ute med mina vänner

Som student går självklart mycket tid åt till studierna, men det finns även tid till att roa sig. Universitetstiden ska inte bara vara hårt jobb, utan även en tid för nöjen. Jag brukar gå ut med såväl mina studiekamrater som med mina kompisar utanför universitetet. Kanske lite oftare än vad min plånbok egentligen gillar om jag ska vara helt ärlig, studiemedel är inte något man blir rik på direkt.

Just nu planerar faktiskt jag och mina studiekamrater att vi snart ska ha en riktig helkväll ute för att fira att vi har klarat av en väldigt svår kurs. Först ska vi bara klara av kursen såklart, men sedan blir det party. Vi är ett gäng på cirka sju stycken som ofta umgås, vi både pluggar och hittar på andra saker tillsammans. De har faktiskt blivit några av mina bästa vänner.

En helkväll ute med mina vänner

Restaurang och nattklubb

På grund av vår skrala studentbudget är det väldigt sällan vi planerar såna här fester. Men denna gång tänker vi börja med middag ute. Högst troligtvis blir det inget jätteglamouröst ställe, men vi överväger nya Pinchos. Det är prisvärt, ett roligt koncept och så finns där något för de flesta smaker. Vi gillar också deras drinkar, det är gott och roligt med godisdrinkarna. Vi får dock se om det blir Pinchos eller något annat.

Efter det tänkte vi fortsätta till någon bar, vi har pratat om att gå någonstans där det finns karaoke. Ingen av oss kan direkt sjunga, men vi älskar karaoke och det är riktigt kul att sjunga tillsammans. Jag vet dock inte om de övriga gästerna brukar tycka det är lika roligt! Hittar vi inget bra karaokeställe får det nog bli en bar med någon trubadursångare, där man kan sjunga med till låtarna.

Eftersom vi satsar på en helkväll tänker vi att vi ska avsluta kvällen på en nattklubb där vi får dansa av oss. Det finns dock en risk att vi är lite väl ambitiösa i vår planering och att vi inte orkar med denna helkväll. Denna kurs har trots allt varit tuff och det har inneburit många sena nätter och tidiga mornar. Vi får helt enkelt se vart natten bär oss!